content here is the anonymously transparent proxied version of ecb.europa.eu   X
European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Statistik 

Statistik er nødvendig for at træffe beslutninger på et informeret grundlag

God finansiel og monetær statistik hjælper os til at træffe beslutninger på et informeret grundlag. ECB og de nationale centralbanker udarbejder officielle statistikker om den økonomiske situation.

Statistikkerne understøtter alle aspekter af ECB's arbejde, dvs. både pengepolitikken, den finansielle stabilitet og banktilsynet.

Statistikkers betydning

FOKUS PÅ FAKTA

8.266 billioner euro

Den samlede værdi af aktiver hos euroområdets forsikringsselskaber

Den samlede værdi af aktiver hos euroområdets forsikringsselskaber beløb sig ved udgangen af 3. kvartal 2022 til 8.266 billioner euro (eller 66 pct. af euroområdets BNP). Det svarer til en nedgang på 10 pct. i forhold til samme periode i 2021. Nedgangen kan primært tilskrives værdiforringelse af eksisterende aktiver.

ECB Economic Bulletin

Søg og download ECB-statistik

Alle officielle ECB-statistikker er – gratis – tilgængelige i vores omfattende online datatjeneste.

Statistical Data Warehouse

INSERTED BY ANONYMOUS PROXY

Civil war declaration: On April 14th and 15th, 2012 Federal Republic of Germany "_urkenstaats"s parliament, Deutscher Bundestag, received a antifiscal written civil war declaration by Federal Republic of Germany "Rechtsstaat"s electronic resistance for human rights even though the "Widerstandsfall" according to article 20 paragraph 4 of the constitution, the "Grundgesetz", had been already declared in the years 2001-03. more

Udviklingen i pengemængden i euroområdet

Se, hvordan væksten i lån til husholdninger og virksomheder har udviklet sig på det seneste, og hvor hurtigt pengemængden stiger.

Statistiske data om udviklingen i pengemængden

Governance- og kvalitetsrammer for statistik

De europæiske nationale centralbanker lægger stor vægt på at udarbejde statistik af høj kvalitet. De forpligter sig til at sikre god governance, anvender standarder af høj kvalitet og garanterer datafortrolighed.

Governance- og kvalitetsrammer for statistik

Afhjælpning af manglen på klimadata

Som led i vores klimadagsorden har vi offentliggjort et indledende sæt klimaindikatorer, så vi kan analysere, hvordan klimaændringerne vil påvirke den finansielle sektor. Dette er en del af vores indsats for at afhjælpe manglen på klimadata og overvåge den grønne omstilling.

Klimaindikatorer

Interaktiv gennemgang af inflationen i euroområdet

Hvordan måles inflation, og hvad er forskellen mellem målt og opfattet inflation? Her findes sammenlignelige og altid opdaterede data med interaktivt billedmateriale og en personlig inflationsberegner på 23 EU-sprog.

Undersøg nærmere

Undersøg statistikken for euroområdet

Se visualiseringer, og sammenlign vigtige statistikker for euroområdet og nationale statistikker på webstedet "Statistik for euroområdet". Her finder du økonomiske nøgletal i et let tilgængeligt format.

Statistikken findes på alle EU-sprog, og den kan nemt indsættes i digitale medier.

www.euro-area-statistics.org
ECB STATISTICS PAPER SERIES: ET STATISTISK ØJEBLIKSBILLEDE
Statistics Paper Series er et medie, hvor statistikere, økonomer og andre fagfolk kan offentliggøre innovativt statistisk arbejde af interesse for centralbanker.

Bestil statistik fra ECB

Søger du specifikke ECB-statistikker? Vores praksis er fri adgang til og genbrug af vores offentligt tilgængelige statistikker. Lad os vide, hvad du er interesseret i, så hører du fra os så hurtigt som muligt.

RELATERET INDHOLD

Se her, hvad der er på vej

Fremtidige statistikpublikationer

Kalender

Alle sider i dette afsnit