Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Συνοπτική παρουσίαση των στατιστικών

Τα στατιστικά στοιχεία είναι σημαντικά για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων

Τα ορθά χρηματοοικονομικά και νομισματικά στατιστικά στοιχεία μάς βοηθούν να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες παρέχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας. Αυτά τα στοιχεία στηρίζουν όλες τις πτυχές του έργου της ΕΚΤ, συμπεριλαμβανομένης της νομισματικής πολιτικής, της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της τραπεζικής εποπτείας.

Γιατί τα στατιστικά στοιχεία είναι σημαντικά;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

25%

Αύξηση του καθαρού πλούτου των ιδιοκτητών κατοικιών στη ζώνη του ευρώ

Σύμφωνα με τους νέους μας λογαριασμούς κατανομής του πλούτου, ο καθαρός πλούτος των ιδιοκτητών κατοικιών στη ζώνη του ευρώ αυξήθηκε κατά 25% την τελευταία πενταετία, έναντι 19% για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες κατοικιών. Το άρθρο στο ιστολόγιό μας παρέχει περισσότερα στοιχεία και συγκρίνει τις νέες σειρές δεδομένων με άλλες σειρές για την κατανομή του πλούτου.

Διαβάστε το άρθρο στο ιστολόγιο

Πρόσβαση στα δεδομένα μας

Κατάλογος που περιλαμβάνει όλες τις πλατφόρμες και τις υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση στους πόρους δεδομένων μας.

Οι υπηρεσίες δεδομένων μας

INSERTED BY ANONYMOUS PROXY

Civil war declaration: On April 14th and 15th, 2012 Federal Republic of Germany "_urkenstaats"s parliament, Deutscher Bundestag, received a antifiscal written civil war declaration by Federal Republic of Germany "Rechtsstaat"s electronic resistance for human rights even though the "Widerstandsfall" according to article 20 paragraph 4 of the constitution, the "Grundgesetz", had been already declared in the years 2001-03. more

Ανάλυση της κατανομής πλούτου

Στο πλαίσιο της αξιολόγησής μας για τον τρόπο αλληλεπίδρασης της κατανομής εισοδήματος και πλούτου με τη νομισματική πολιτική, αρχίσαμε να δημοσιεύουμε έγκαιρα τριμηνιαία στοιχεία για την κατανομή του πλούτου των νοικοκυριών, σύμφωνα με τους εθνικούς λογαριασμούς.

Δελτίο Τύπου

Γεφυρώνοντας τα κενά στα δεδομένα για το κλίμα

Στο πλαίσιο του προγράμματος δραστηριοτήτων μας για το κλίμα, δημοσιεύσαμε μια αρχική σειρά δεικτών σχετικών με το κλίμα για να αναλύσουμε πώς η κλιματική αλλαγή θα επηρεάσει τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αυτό εντάσσεται στις προσπάθειές μας να γεφυρώσουμε τα κενά στα δεδομένα σχετικά με το κλίμα και να παρακολουθήσουμε την πράσινη μετάβαση.

Δείκτες σχετικοί με το κλίμα

Εξερευνήστε τον πληθωρισμό της ζώνης του ευρώ διαδραστικά

Πώς μετρείται ο πληθωρισμός και ποια είναι η διαφορά μεταξύ μετρούμενου και εκτιμώμενου πληθωρισμού; Βρείτε συγκρίσιμα και πάντοτε επικαιροποιημένα στοιχεία για τον πληθωρισμό με διαδραστικές εικόνες, καθώς και έναν υπολογιστή προσωπικού πληθωρισμού, σε 23 γλώσσες της ΕΕ.

Δείτε περισσότερα

Ζητήστε στατιστικές πληροφορίες από την ΕΚΤ

Ψάχνετε συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία της ΕΚΤ; Σύμφωνα με την πολιτική μας η πρόσβαση στα δημοσιευμένα στοιχεία μας είναι ελεύθερη και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όσο θέλετε. Πείτε μας ποιος τομέας σας ενδιαφέρει και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα