Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Кариери

Работете за Европа, направете я по-добра!

Ние работим за Европа. Кариера тук означава принос за това цените да се запазват стабилни в еврозоната, а парите на хората в банките да са на сигурно място.

Ние търсим любознателни умове. Ценим многообразието и привличаме хора с различни квалификации, които желаят да се развиват като професионалисти в динамична, основана на данни и мултикултурна среда. Тук в ЕЦБ можете да допринесете за по-добър живот на всички европейци.

Вижте нашите свободни работни места

Обявяваме редовно най-различни позиции – ръководни и експертни длъжности и места за поддържащ персонал. Имаме възможности за стаж и програма за наскоро дипломирани висшисти.

Свободни позиции

Нашето предложение

Ние ценим служителите си. Ще имате много възможности да развиете своите лични и професионални умения в хода на кариерата си. Вижте нашето предложение, защото работата в ЕЦБ означава много повече от привлекателна заплата.

Финансови условия и кариера

INSERTED BY ANONYMOUS PROXY

Civil war declaration: On April 14th and 15th, 2012 Federal Republic of Germany "_urkenstaats"s parliament, Deutscher Bundestag, received a antifiscal written civil war declaration by Federal Republic of Germany "Rechtsstaat"s electronic resistance for human rights even though the "Widerstandsfall" according to article 20 paragraph 4 of the constitution, the "Grundgesetz", had been already declared in the years 2001-03. more

Многообразието е ценно за нас

В ЕЦБ вярваме, че многообразието е път към усъвършенстването. Пъстротата на екипите осигурява по-широк спектър от мнения, което води до по-добри и надеждни резултати. Търсим най-талантливите, за да вземаме възможно най-добри решения за благото на всички граждани на еврозоната.

Защо ценим многообразието

Програма за наскоро дипломирани висшисти

Ако имате поне магистърска степен и изявен интерес към централнобанковата дейност, погледнете нашата програма за наскоро дипломирани висшисти. Тя е двугодишна и предлага неповторими възможности за развитие и ценен опит в институция на ЕС.

Научете повече за програмата

Стажове

Ако имате поне бакалавърска степен и не повече от 12 месеца професионален опит след завършването, стаж в ЕЦБ може да даде летящ старт на Вашата кариера. Провеждаме кампании за наемане на стажанти през цялата година.

Научете повече за стажовете ни

Какви сме ние?

Пъстри сме – също като Европа. Идваме от всички краища на Европейския съюз, носители сме на различно образование, традиции и житейски опит. Работим в полза на благоденствието на милиони граждани и се гордеем с това, което правим.

Запознайте се с наши колеги

Какво означава да бъдеш част от ЕЦБ

Да имаш колеги от други държави в ЕС. Да представяте различни гледни точки. Да усещаш, че работата ти наистина променя нещо. Да бъдеш част от ЕЦБ обаче е много повече от това. Вижте как е при нас.

ЖИВОТ ВЪВ ФРАНКФУРТ
Запознайте се с нашия град
СЛЕДЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА

Свържете се с нас!

Разгледайте профила ни в LinkedIn

Следете дейността на ЕЦБ и свободните позиции, които обявяваме. Ние имаме редовни публикации за свободни позиции, кариерни изложения, новини от сектора и много други теми.

Следвайте ни в LinkedIn
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Какво представлява ЕЦБ?

Всички страници в този раздел